Посебни рестрикции за Атина, Солун и Халкидики: Полицискиот час за викенд ќе почнува од 18 часот

Отворени ќе бидат само супермаркетите, продавниците за храна, фурните, аптеките и бензински пумпи од 7 часот наутро … Продолжи со читање Посебни рестрикции за Атина, Солун и Халкидики: Полицискиот час за викенд ќе почнува од 18 часот