Португалија: Не е во ред Бугарија да се обвинува за попречување на проширувањето на ЕУ

Официјален Лисабон ќе се однесува претпазливо кон прашањето за проширувањето на Европската Унијата, изјави денеска нивниот амбасадор … Продолжи со читање Португалија: Не е во ред Бугарија да се обвинува за попречување на проширувањето на ЕУ