Портпаролката на Алексеј Навални ја потврди неговата смрт

Информацијата за неговата смрт, како што пишува портпаролката на рускиот опозиционер, Кира Јармиш, е потврдена од мајката … Продолжи со читање Портпаролката на Алексеј Навални ја потврди неговата смрт