Поранешните концесионери на охридските плажи лути на Георгиевски, наводно не знаеле за остранувањето на бесправните објекти

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиески најостро ги отфрли тврдењата на поранешените концесионери на плажите дека не добиле … Продолжи со читање Поранешните концесионери на охридските плажи лути на Георгиевски, наводно не знаеле за остранувањето на бесправните објекти