Поранешната министерка Дескоска контра актуелниот за правда: Етничката припадност нема место во изводите

Коментарот на поранешната министерка за правда и универзитетска професорка доаѓа по одлуката на Уставниот суд да почне … Продолжи со читање Поранешната министерка Дескоска контра актуелниот за правда: Етничката припадност нема место во изводите