Поранешна блиска соработничка на Трамп одлучи да се кандидира за претседател на САД

Хејли заработи репутација во Републиканската партија поради нејзиниот веродостоен пристап кон прашањата на полот и расата Поранешната … Продолжи со читање Поранешна блиска соработничка на Трамп одлучи да се кандидира за претседател на САД