Порака од ЕУ – ако нема уставни измени, на С Македонија ѝ се заканува да биде исфрлена од ЕУ-патот

Јасната порака, во име на високиот претставник на ЕУ за надворешна и безбедносна политика, ја испорачаа министрите … Продолжи со читање Порака од ЕУ – ако нема уставни измени, на С Македонија ѝ се заканува да биде исфрлена од ЕУ-патот