Поплавите во Словенија направија штети во висина од неколку милијарди евра

Катастрофалните поплави предизвикани од силното невреме кое ја зафати Словенија предизвикаа смрт на најмалку шест лица, додека, … Продолжи со читање Поплавите во Словенија направија штети во висина од неколку милијарди евра