Попис 2021: Досега се попишани над 22 илјади од дијаспората

ДЗС ги отфрла како лажни информациите во врска со апликацијата за самопопишување од странство, а почна и … Продолжи со читање Попис 2021: Досега се попишани над 22 илјади од дијаспората