Поништена визата на Ѓоковиќ за Австралија, министерот за имиграција смета дека тоа е во јавен интерес

Адвокатите се надеваат дека рочиштето би можело да се одржи во текот на викендот и да заврши … Продолжи со читање Поништена визата на Ѓоковиќ за Австралија, министерот за имиграција смета дека тоа е во јавен интерес