Помпео и Лавров разговарале за состанок на постојаниот состав на Советот за безбедност на ОН

Една од темите во разговорот била и безбедноста на претстојните претседателски избори во САД, поради загриженоста за … Продолжи со читање Помпео и Лавров разговарале за состанок на постојаниот состав на Советот за безбедност на ОН