Полските власти потврдија дека по експлозија во источна Полска загинале две лица и најавија зголемување на борбената готовност

Шефот на Канцеларијата за национална безбедност, Јацек Сиевиера, кажа дека полските власти се во контакт со партнерите … Продолжи со читање Полските власти потврдија дека по експлозија во источна Полска загинале две лица и најавија зголемување на борбената готовност