Полскиот претседател: Не бевме нападнати, ракетата што падна беше несреќен случај

Зборувајќи за новинарите, Дуда рече дека Полска сè уште ја анализира можноста за активирање на постапката на … Продолжи со читање Полскиот претседател: Не бевме нападнати, ракетата што падна беше несреќен случај