Полициска станица, трговски центри и седум училишта во Скопје денеска добиле дојави за поставени бомби

Според информациите на МВР, заканувачките пораки за поставени експлозивни направи стигнале на електронските адреси на Трговскиот центар … Продолжи со читање Полициска станица, трговски центри и седум училишта во Скопје денеска добиле дојави за поставени бомби