Полицијата трага по сторителите што поставија знаме на Албанија на црквата „Свети Атанасиј“ во Тетово

На крајот на ноември лани во Тетовско, конкретно на Попова Шапка се случи сличен инцидент. Тогаш две … Продолжи со читање Полицијата трага по сторителите што поставија знаме на Албанија на црквата „Свети Атанасиј“ во Тетово