Полицијата трага по 14-годишно девојче во Скопје чија трага се изгубила на пат накај училиште

Според објавата на мајката на девојчето на социјалните мрежи, 14-годишничката тргнала од дома накај училиште во 7:20 … Продолжи со читање Полицијата трага по 14-годишно девојче во Скопје чија трага се изгубила на пат накај училиште