Полицијата од северот на Косово одбива да ја спроведе одлуката за издавање предупредувања за автомобилите со српски регистарски таблички

Директорот на Регионалната полициска управа за северниот регион на Косово вели дека на северот на Косово биле … Продолжи со читање Полицијата од северот на Косово одбива да ја спроведе одлуката за издавање предупредувања за автомобилите со српски регистарски таблички