Полицијата изврши увид, се проценува материјалната штета што Крмов ќе треба да ја плати, вели Џафери

Од собраниската прес-служба информираат дека увидот од страна на МВР е завршен и сега се врши проценка … Продолжи со читање Полицијата изврши увид, се проценува материјалната штета што Крмов ќе треба да ја плати, вели Џафери