Полицијата го идентификувала напаѓачот на словачкиот премиер, 71-годишен маж со пиштол пукал во него

Станува збор за 71-годишен маж од Левице, кој со пиштол што, како што пренесуваат словачките медиуми, законски … Продолжи со читање Полицијата го идентификувала напаѓачот на словачкиот премиер, 71-годишен маж со пиштол пукал во него