Полицаецот поради кој Србите поставија барикади на северот на Косово пуштен во домашен притвор

Специјалното обивнителство на Косово соопшти дека оваа промена е направена поради здравствената состојба на Пантиќ. Информацијата за … Продолжи со читање Полицаецот поради кој Србите поставија барикади на северот на Косово пуштен во домашен притвор