Покрај тројцата дипломати и руски архимандрит добил забрана за влез во С Македонија

Порталот Алмакос повикувајќи се на добро информирани избори во македонското Министерство за надворешни работи ги објави имињата … Продолжи со читање Покрај тројцата дипломати и руски архимандрит добил забрана за влез во С Македонија