Подољак: Украина не е вмешана во нападот кај Москва, сѐ во оваа војна се решава само на бојното поле

Најмалку 40 луѓе се убиени, а над 100 се ранети во вечерашниот напад во концертната сала „Крокус“ … Продолжи со читање Подољак: Украина не е вмешана во нападот кај Москва, сѐ во оваа војна се решава само на бојното поле