Подготвен планот за вакцинација против ковид-19 – како ќе се одвива процесот

Вакцината е во форма на претходно наполнет шприц и со тоа ќе се олесни апликацијата Филипче очекува … Продолжи со читање Подготвен планот за вакцинација против ковид-19 – како ќе се одвива процесот