Поддржувачите на Болсонаро планирале бомбашки напади: Не сакаме комунизам во Бразил

Поддржувачите на претседателот Болсонаро протестираат со недели, барајќи безбедносните сили да интервенираат за да го спречат неговиот … Продолжи со читање Поддржувачите на Болсонаро планирале бомбашки напади: Не сакаме комунизам во Бразил