Почнува третата година од „отворањето“, а Владата сè уште купува мебел за судницата од 1,3 милион евра што ни ја изгради ЕУ

Точно на двегодишнината од свеченото „отворање“ на најголемата судница во Северна Македонија, Управата за извршување санкции ќе … Продолжи со читање Почнува третата година од „отворањето“, а Владата сè уште купува мебел за судницата од 1,3 милион евра што ни ја изгради ЕУ