Почнува седуммесечното штедење струја во домаќинствата, јавните институции и општините

За домаќинствата и компаниите се предвидени само препораки до кои ќе треба да се придржуваат за штедење … Продолжи со читање Почнува седуммесечното штедење струја во домаќинствата, јавните институции и општините