Почна седницата за уставни измени – 70 пратеници гласаа за дневниот ред

Постапката за уставните измени треба да помине низ три фази. Во првата фаза, Собранието со двотретинско мнозинство, … Продолжи со читање Почна седницата за уставни измени – 70 пратеници гласаа за дневниот ред