Почна гласањето на референдумите во окупираните украински области – резултатите однапред познати?

Неодамнешните успеси на Украина која спроведе контраофанзива и врати под своја контрола големи делови од окупираната територија … Продолжи со читање Почна гласањето на референдумите во окупираните украински области – резултатите однапред познати?