Почна доставата на учебниците за шестоодделенците, вели Шаќири

Во зависност од тоа како ќе се одвива доставата, Шаќири вели дека ќе побара од економскиот оператор … Продолжи со читање Почна доставата на учебниците за шестоодделенците, вели Шаќири