По влегувањето во еврозоната, Хрватите се жалат на бројни поскапувања

Заедничко за повеќето поплаки од граѓаните, како што пишуваат хрватските медиуми, е тоа што дошло до заокружување … Продолжи со читање По влегувањето во еврозоната, Хрватите се жалат на бројни поскапувања