По вчерашните избори: ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Ковачевски, СДСМ сметаат дека Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ доживеаја двоен пораз

ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ на вчерашните избори во Тетово завршија со ист број советници – четири односно два, … Продолжи со читање По вчерашните избори: ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Ковачевски, СДСМ сметаат дека Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ доживеаја двоен пораз