По сторијата на ИРЛ, Владата го задолжи Здравство вo рок од два дена да достави информација за „Жан Митрев“ 

Владата соопшти дека на 61-та седница била донесена одлука во врска со документарниот филм „Нечиста крв“ на … Продолжи со читање По сторијата на ИРЛ, Владата го задолжи Здравство вo рок од два дена да достави информација за „Жан Митрев“