По средбата со вселенскиот патријарх: Преспанскиот договор донесе оптимизам и за црковното прашање – можно е решение и до крајот на годинава

Тешко, но не и невозможно. Вака експертите за црковни прашања одговараат на прашањето дали е можно наскоро … Продолжи со читање По средбата со вселенскиот патријарх: Преспанскиот договор донесе оптимизам и за црковното прашање – можно е решение и до крајот на годинава