По сообраќајката во Бугарија: Сопственикот на српскиот автобус доби 99, а закупецот четири казни за тешки прекршоци

Според Обвинителството техничкиот преглед е завршен и ништо не укажува дека автобусот е неисправен, а најверојатно причина … Продолжи со читање По сообраќајката во Бугарија: Сопственикот на српскиот автобус доби 99, а закупецот четири казни за тешки прекршоци