По соборувањето на балонот, САД ставија шест кинески компании на „црната листа“

Ваквиот потег следува по соборувањето на кинескиот балон за надзор што прелета над САД минатата недела, притоа … Продолжи со читање По соборувањето на балонот, САД ставија шест кинески компании на „црната листа“