По смртта на малата Јана и новороденчето, директорот на битолската болница поднесува оставка

Оставката од морални причини, како што најавено, директорот на битолската болница Александар Обедниковски ќе ја поднесе утре. … Продолжи со читање По смртта на малата Јана и новороденчето, директорот на битолската болница поднесува оставка