По случајот што го отвори 360°: ДКСК го повикува обвинителството да ја прошири предистрагата за случајот со „Беса транс“

„360 степени“ веќе побара став од обвинителството за тоа дали фактот што три месеци биле чувани во … Продолжи со читање По случајот што го отвори 360°: ДКСК го повикува обвинителството да ја прошири предистрагата за случајот со „Беса транс“