По пропаднатиот оглас, неизвесен е изборот на нови обвинители во ОЈО ГОКК

Членовите на Советот одлучија да го одложат распишувањето оглас за избор на обвинители за ОЈО ГОКК за … Продолжи со читање По пропаднатиот оглас, неизвесен е изборот на нови обвинители во ОЈО ГОКК