По превирањата во Судскиот совет, се собраа осум гласа „за“ – Сашко Георгиев е нов претседател

Осум членови гласаа „за“, а клучниот осми глас го даде Тања Чачарова-Илиевска, која гласала така за да … Продолжи со читање По превирањата во Судскиот совет, се собраа осум гласа „за“ – Сашко Георгиев е нов претседател