По повеќе од пет часа, заврши средбата на Вучиќ и Курти со претставници на ЕУ во Брисел

Нова.рс од свои извори дознава дека разговорите не дале конкретни резултати, а двете страни се толку далеку … Продолжи со читање По повеќе од пет часа, заврши средбата на Вучиќ и Курти со претставници на ЕУ во Брисел