По посетата на Курти: Дали Мицкоски и натаму ја преферира албанската опозиција за коалициски партнер?

Прашањето за постизборните префренции на Мицкоски, кој вечерва гостуваше во дневникот на ТВ Сител, му беше поставено … Продолжи со читање По посетата на Курти: Дали Мицкоски и натаму ја преферира албанската опозиција за коалициски партнер?