По одморот, пратениците ќе ја продолжат дебата за избор на нови уставни судии

Од девет предложени имиња, расправата досега е завршена само за двајца. Комисијата за прашања на изборите и … Продолжи со читање По одморот, пратениците ќе ја продолжат дебата за избор на нови уставни судии