По моето назначување, медицинска сестра доби отказ откако беше фатена во повторен обид за кражба на лек, вели директорката на Онкологија

Набрзо по нејзиното назначување и по воведувањето на засилени безбедносни мерки во Клиниката, во февруари 2023 година, … Продолжи со читање По моето назначување, медицинска сестра доби отказ откако беше фатена во повторен обид за кражба на лек, вели директорката на Онкологија