По лидерската со Мицкоски, Ковачевски свикал итни седници на Извршниот и на Централниот одбор

Се очекува највисоките партиски тела во СДСМ утре да дискутираат и да одлучат како ќе продолжат разговорите … Продолжи со читање По лидерската со Мицкоски, Ковачевски свикал итни седници на Извршниот и на Централниот одбор