По извештајот на „Транспаренси“: Што ќе преземе Владата за да ја поправи перцепцијата за битката против корупцијата…

Од владиниот кабинет сметаат дека една од причините за лошото рангирање е тоа што граѓаните очекуваа драстична … Продолжи со читање По извештајот на „Транспаренси“: Што ќе преземе Владата за да ја поправи перцепцијата за битката против корупцијата…