По изборот на Абази за шеф на ОЈО ГООК, Тупанчески најавува построги правила и критериуми

Министерот смета дека за избор ќе мора да се додаде цензус, како и да се разгледа дали … Продолжи со читање По изборот на Абази за шеф на ОЈО ГООК, Тупанчески најавува построги правила и критериуми