По истекувањето на амонијак, прогласена вонредна состојба во Пирот

Над 50 лица се хоспитализирани со симптоми на труење, откако истече амонијак од превртен вагон во Пирот. … Продолжи со читање По истекувањето на амонијак, прогласена вонредна состојба во Пирот