По двете масовни убиства, српската опозиција излезе на протест под слоганот „Србија против насилството“

Организаторите на протестот, парламентарните опозициски партии, упатија повеќе барања до властите, меѓу кои и згаснување на магазините … Продолжи со читање По двете масовни убиства, српската опозиција излезе на протест под слоганот „Србија против насилството“