По две промени на Уредбата за платите: Од Владата тврдат дека целта не е да се отпуштаат, туку да се задржат вработените во фирмите

Aко компаниите продолжат да инвестираат во човечки ресурси, поддршката што сега ја добиваат може да стане бесповратна, … Продолжи со читање По две промени на Уредбата за платите: Од Владата тврдат дека целта не е да се отпуштаат, туку да се задржат вработените во фирмите