По дојавите за бомби во средните училишта, Сојузот на средношколци апелира за зголемена безбедност во школите

Од Сојузот на средношколци ја поздравија брзата акција на безбедносните служби и информираа дека евакуацијата во училиштата … Продолжи со читање По дојавите за бомби во средните училишта, Сојузот на средношколци апелира за зголемена безбедност во школите